W VARILITE J

GT9217

OUTDOOR

70.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Kjo xhaketë ofron sigurim të lehtë, të paketueshëm kundër motit të ftohtë. Me ngrohtësinë dhe komoditetin e poshtëm, xhaketa ruhet bukur në paketën tuaj. Xhaketa e hollë ka një dizajn pa thurje që jep rezistencë të përmirësuar ndaj erës dhe motit. Një jakë e lartë, e ngritur dhe përplasja e brendshme e stuhisë ofrojnë mbrojtje nga elementët.