VARILITE HO JKT

DX0785

OUTDOOR

91.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Xhaketa me veshje të hollë ka një dizajn gërvishtjeje pa qepje që rrit rezistencën ndaj ujit dhe mbrojtjen nga era.
Qëndroni ngrohtë, qëndroni rehat!