W IWD G T

H57400

NOT SPORTS SPECIFIC

18.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Mos harroni të ndaloni dhe të nuhasni lulet. Lulet i japin bluzës adidas një dozë të freskët ngjyrash.