W HOL T

HN6484

NOT SPORTS SPECIFIC

20.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 93% ,/  Elastan : 7%

Ka të bëjë vetëm me mënyrën se si e stiloni. Me ndërtimin minimalist dhe të gjithanshëm, nuk ka kufi për mënyrat e ndryshme që mund ta vishni. Forma e lirshme vjen në buzë për të krijuar një bel më të ngushtë dhe vëllim shtesë në trup dhe mëngët.