W HOL MOCK NECK

HC6384

NOT SPORTS SPECIFIC

27.00

Përmbajtja e produktit:

Shkathtësia është në zemër të këtij adidas të sipërm me jakë . Konstruksioni i butë përqafon trupin me një përshtatje të ngushtë dhe elastike – një shtresë e ngushtë që ju lejon të lëvizni lirshëm, pa kufizime. Pra, nëse jeni duke u ngrohur ose shtrirë në një gjendje të lodhjes dhe lumturisë pas stërvitjes, do të ndiheni shumë rehat dhe të mbështetur.