W HELIONIC HO J

DZ1495

OUTDOOR

150.00 105.00

SKU: DZ1495

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Qëndroni aktiv dhe të ngrohtë në vende malore ose në qytet me këtë jakne e cila është dizajnuar për mbrotje ndaj erës dhe motit të ftohët.