W HELIONIC HO J

BQ1935

OUTDOOR

150.00 105.00

SKU: BQ1935

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Qëndroni aktiv dhe të ngrohtë në vende malore ose në qytet me këtë jakne e cila është dizajnuar për mbrotje ndaj erës dhe motit të ftohët.