W E PLN SHORT

DP2404

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 52% / Poliester i recikluar 48%

Pamja moderne e këtyre pantallonave të shkurtëra për femra e formojnë një stil në vete të të veshurit. Ndjeje pranverën me ngjyrat dhe me kontrastin e 3vijave anash.