W E LIN SWEAT

DU0641

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 52% / Poliester i recikluar 48%

Një logo e thjeshtë adidas me kontrast në pjesën e përparme shton një pamje autentike. Kjo bluzë e thjeshtë mund të vishet kudo dhe të ndiheni rehat në të.