W E 3S PANT SJ

DP2377

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 80% / Poliester 15% / Material Elastik 5%

Koleksioni i cili u krijua për të mbajtur atletët gati për lëvizjen tjetër. Këto trenerka ju mbajnë të ngrohtë kur kaloni në modalitetin e lojës dhe do ndiheni rehat kudo shkoni.