W C ESC LS

HT4698

NOT SPORTS SPECIFIC

36.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk organik: 93% , / Elastan: 7%

Pas një dite të gjatë shikimi në ekranet, keni nevojë për pak ajër të pastër. Është koha për t’u ngritur, për të dalë dhe për të eksploruar përtej kufijve të qytetit. Me këtë bluzë adidas të montuar me mëngë të gjata, do të keni mbështetjen e butë dhe të përshtatshme për të kërkuar aventura të reja. Ose thjesht relaksohuni në një park dhe jini jashtë. Kjo pjesë është për të maksimizuar “kohën tuaj” në stil.

Kjo bluzë me mëngë të gjata është bërë me materiale natyrale dhe të rinovueshme si pjesë e udhëtimit tonë për të hartuar burime të kufizuara dhe për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.