W C ESC Q1 LS

IS3032

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €45.00.Current price is: €32.00.

Përmbajtja e produktit:

Modal: 89% , / Elastan: 11%

Shpëtoni nga rrëmuja e qytetit në këtë majë me çerek zip adidas. E krijuar nga një përzierje e butë modale, është krijuar për t’ju rilidhur me qetësinë e natyrës. Rrëshqiteni në qafën e rreme dhe lëreni pëlhurën t’ju mbështjellë me butësi ndërsa shëtisni nëpër park. Pavarësisht nëse jeni njerëz që shikojnë nga një kafene ose ecni në një vendstrehim të qetë, ky top i gjithanshëm lëviz me ju. Stili i tij i nënshtruar përzihet në çdo skenë, kështu që ju mund të ngadalësoni, të gjeni Zen tuaj dhe thjesht të jeni.