W BEANIE

DJ1218

NOT SPORTS SPECIFIC

13.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Zgjedhja më e mirë për mot të ftohtë. Ky kapuç ofron mbrojtje nga i ftohti dhe rehati gjatë stinës së dimrit.