VARILITE 3S JKT

DZ6254

OUTDOOR

130.00 91.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i recikluar 100%

Projektuar për jetesë urbane, kjo xhaketë kombinon teknologji me performancë të lartë me stil të rrugëve. Dizajni i lehtë për tu veshur kudo që shkon dhe të dukesh me një stil urban.