ULTRABOOST LIGHT W

HQ6353

RUNNING

140.00

Përmbajtja e produktit:

Përjetoni energji epike me dritën e re Ultraboost, Ultraboost-in tonë më të lehtë ndonjëherë. Magjia qëndron në shollën e mesme Light BOOST, një gjeneratë e re e adidas BOOST. Dizajni i tij unik i molekulës arrin shkumën më të lehtë BOOST deri më sot dhe krenohet me një gjurmë karboni 10% më të ulët se modelet e mëparshme.

E përshtatur në mënyrë specifike për formën femërore, Ultraboost Light përmban një përshtatje më të ngushtë në thembër plus një kthesë më të ulët të këmbës, e krijuar për të ndihmuar në reduktimin e rrëshqitjes së thembrës dhe fshikëzave.