ULTRABOOST LIGHT

GZ5159

RUNNING

Original price was: €200.00.Current price is: €140.00.

Përmbajtja e produktit:

Përjetoni energji epike me dritën e re Ultraboost, Ultraboost-in tonë më të lehtë ndonjëherë. Magjia qëndron në shollën e mesme Light BOOST, një gjeneratë e re e adidas BOOST. Dizajni i tij unik i molekulës arrin shkumën më të lehtë BOOST deri më sot dhe krenohet me një gjurmë karboni 10% më të ulët se modelet e mëparshme.