ULTRABOOST LIGHT C.RDY W

IE1678

RUNNING

154.00

Përmbajtja e produktit:

Merrni kushtet e ftohta dhe të lagështa në këpucët Ultraboost Light COLD.RDY 2.0. Sholla e mesme Light BOOST është gjenerata jonë më e re e BOOST, me kthim edhe më të madh energjie për t’ju mbajtur të ndiheni të fortë në çdo distancë dhe ritëm. Atletet hipin në një gome Continental™ WinterGrip™ për tërheqje superiore.

E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar. Ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për t’i dhënë fund mbetjeve plastike.