TUBULAR SHADOW

BB8824

ORIGINALS

100.00 70.00

SKU: BB8824

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë/ Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Një shkrirje ‘ikonike’ të adidas ’93 dhe stilit të fundit, atletet Tubular përtërijnë dizajne klasike për një pamje të modës. Ato janë bërë me një shtresë të sipërme të thurur me dy forma, të cilat krijojnë një efekt 3D tërheqës, të përfunduar në një stil urbanistik.