TS THERMOWARM CONTROLHOOD

GI5349

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 93% / Material elastik 7%

Jini kreativë në ushtrimet tuaja. Ky duks për stërvitje ju mban të ngrohtë dhe të rehatshëm. Pëlhura e lehtë dhe elastike ka izolim të shtresuar dhe një fund të papërshkueshëm nga uji. Xhepi i përparmë ka hapësirë për të mbajtur gjërat e domosdoshme.