TREFOIL TEE

DV2672

ORIGINALS

20.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Trefoil debutoi në 1972, dhe ajo ka qenë duke bërë tituj që nga atëherë. Kjo bluzë feston simbolin ikonik me një logo të kontrastit Trefoil të shtypur në gjoks. Bluza e pambukut i jep asaj një pamje të butë dhe të rehatshme.