TREFOIL TANK

DV1509

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  100%

Kjo bluzë adidas për meshkuj vjen si trashëgimi e koleksionit të veçantë Adicolor. Materiali i pambukut ju ofron një ndjesi të butë dhe komode.