TREFOIL HZ TF

H06680

ORIGINALS

65.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar  100%

Çdo ndryshim i motit është një shans për të rizbuluar stilin tuaj. Lërini ndjenjat e qeta të mbretërojnë në këtë xhaketë të hijshme dhe sportive adidas. Materiali i saj i rëndë ndihet shumë ngrohtë, kështu që ju mund të përballoni edhe ajrin e freskët të jashtëm.