TRACK PANT

H22751

ORIGINALS

65.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Relaksohuni. Me të vërtetë. Këto trenerka prej adidas ju mbështjellin me rehati dhe ndihen tepër të buta në lëkurën tuaj. Do të jetë joshëse të qëndroni vetëm në shtëpi, por me siguri do të dëshironi t’i tregoni të gjithëve shafranët qesharakë me të cilët janë zbukuruar. Duke blerë veshjet tona të pambukut, ju mbështesni rritjen dhe përpunimin më të qëndrueshëm të pambukut.