TR WALLET

HT4750

TRAINING

12.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i rickluar:  100%

Siguroni gjërat tuaja thelbësore ndërsa ecni gjatë ditës me këtë portofol adidas. Ndarje të shumta dhe një xhep i brendshëm rrjetë ju mbajnë të organizuar. Xhepi i përparmë me zinxhir siguron ruajtjen e sigurt të sendeve me vlerë, duke e bërë atë ideal për palestrën, shtegun ose përdorimin e përditshëm.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 40% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.