TIRO23L WOV PNT

IB5012

FOOTBALL/SOCCER

Original price was: €50.00.Current price is: €35.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Pantallona të endura për të treguar stilin jashtë fushës, të bëra me materiale të ricikluara.
Frymëzuar nga loja e bukur. Pjesë e gamës së Tiro 23 League, këto pantallona adidas do t’ju ndihmojnë të tregoni stilin tuaj të futbollit kur jeni jashtë fushës. Të krijuara duke përdorur pëlhurë të endur të butë, ato përfshijnë AEROREADY që largon lagështinë, kështu që ju qëndroni rehat kudo që ju çon dita. Xhepat me zinxhir shtojnë ruajtje të sigurt për telefonin tuaj, çelësat dhe gjërat e tjera thelbësore.

I bërë me materiale 100% të ricikluara, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.