TIGHT SS TOP

IV9323

ORIGINALS

Original price was: €60.00.Current price is: €42.00.

Përmbajtja e produktit:

Najllon: 80% / Material elastik 20%

Është bërë nga pëlhurë e thurur elastike që është shumë e butë dhe tërheqëse. Klasike me 3-shirita në mëngë që tregojnë krenarinë tuaj adidas.