TIGHT LS TOP

IV9329

ORIGINALS

Original price was: €65.00.Current price is: €46.00.

Përmbajtja e produktit:

Pëlhure prej fije artificiale: 64% / Poliakrilike 28% / Material elastik 8%

Kjo bluzë është shumë e butë dhe elastike nga pëlhura prej fije artificiale. Nënshkrimi 3-Stripes sjell sport në krah.