TERREX TRAILMAKER R.RDY K

GZ1165

OUTDOOR

Original price was: €80.00.Current price is: €56.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik rezistent ndaj ujit

Pjesa e poshtme: Gomë

Këmbët e rehatshme nënkuptojnë aventura të lumtura. Nxirre eksploruesin tuaj të vogël në shtigje me këto këpucë adidas për ecje. Ata kanë një ndjesi të lehtë të këpucëve vrapuese dhe mbështetje të qëndrueshme për t’u përplasur mbi shkëmbinj dhe baltë. Teknologjia RAIN.RDY i mban këmbët e vogla të ngrohta dhe të thata në kushte të lagështa. Një sobë e jashtme Traxion mbërthehet ngushtë në sipërfaqet e lëmuara.