TERREX SKYCHASER LT MID GTX

FW9597

OUTDOOR

170.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Shkoni më tej dhe arrini lartësi të reja me këto çizme për shëtitje adidas Terrex Skychaser LT Mid GORE-TEX. Sa më i vështirë të jetë moti, aq më i vështirë është terreni, aq më mirë performojnë. Duke ju ofruar kombinimin perfekt të stabilitetit dhe shpejtësisë, duke ju çuar atje ku keni guxuar të shkoni më të sigurt se kurrë më parë.