TERREX HYPERBLUE MID R.RDY

FZ3399

OUTDOOR

120.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Një ditë jashtë i bën mirë mendjes dhe trupit. Këto atlete adidas për ecje kombinojnë stilin e frymëzuar nga vrapimi, shtigjet dhe rehatinë e jashtezakonshme për të ecur nëpër qytet ose në park. RAIN.RDY mbyll ujin për t’i mbajtur këmbët tuaja të thata.