TERREX HYPERBLUE

GZ3026

OUTDOOR

84.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë /Rrjetë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Komoditeti dhe tërheqja janë të rëndësishme edhe rreth qytetit. Këto atlete adidas kombinojnë stilin e frymëzuar nga vrapimi dhe rehati të zbutur për të ecur nëpër qytet ose për të goditur shtigjet në park. Një kombinim i lëkurës dhe rrjetës u japin atyre një pamje të pastër. Një shkelje e kapur mbërthen papastërtinë dhe trotuarin me besim të barabartë.