TERREX FREE HYPERBLUE MID W

S29059

OUTDOOR

140.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkure me saldime rezistente ndaj gërryerjes

Pjesa e poshtme: Gomë

Komoditeti dhe tërheqja llogariten edhe në qytet. Rrëshqitni në ndjenjën tërheqëse të këtyre këpucëve për shëtitje adidas Terrex. Të dizajnuara për rehati gjatë gjithë ditës, pjesa e sipërme e lëkurës së tyre të butë përputhet me formën natyrale të këmbës ndërsa lëviz dhe përkulesh. Një shtresë e mesme Boost shton një jastëk afatgjatë për të maksimizuar komoditetin në çdo lloj toke, ndërsa Continental ™ Rubber siguron tërheqje të sigurt në sipërfaqet e lagura ose të thata. Detajet prej lëkure ngrenë stilin për veshjen e qytetit.