TERREX HIKSTER W

FW0388

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

adidas vjen me një model unik, që pos komoditetit ju ofron dhe një pamje të bukur. Zgjedhni çfarëdo terreni që dëshironi dhe vazhdoni përpara.