TERREX HIKSTER

GY6840

OUTDOOR

105.00

Pjesa e sipërme : me izolim PrimaLoft®

Ecni nëpër qytet ose shkoni në shtigje. Mund të eksploroni lirshëm nga trotuaret e qytetit deri te shtigjet pyjore në këpucët hiking adidas Terrex Hikster. Pjesa e sipërme e tyre e butë prej kamoshi shton qëndrueshmëri dhe sholla e jashtme Traxion mbërthehet në çdo drejtim.