TERREX CONRAX BOA R.RDY

S80753

OUTDOOR

250.00 200.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Përqafoni dimrin. Këto çizme të izoluara ofrojnë ngrohtësi dhe tërheqje në të gjitha kushteve për të eksploruar në akull dhe borë. Pjesa e papërshkueshme nga uji i lejon këmbët të marrin frymë për t’i mbajtur të thatë. Një prerje me lartësi të mesme plotëson sistemin  mikro të rregulluar Boa® Fit për ecje të saktë dhe një përshtatje mbështetëse.