TERREX CONRAX BOA R.RDY

IF4956

OUTDOOR

175.00

Përmbajtja e produktit:

Këmbët e ngrohta dhe të thata bëjnë të gjithë ndryshimin kur moti është i ftohtë dhe i lagësht.

Të krijuara për ecje dimërore, aventura me këpucë dëbore dhe ditë të gjata e të ftohta jashtë, COLD.RDY me PrimaLoft® mbështjell këmbën tuaj me ngrohtësi që izolon nxehtësinë, ndërsa RAIN.RDY izolon borën dhe shiun për t’i mbajtur këmbët të thata gjatë gjithë ditës.  Një shollë e mesme BOOST mbron dhe sjell energji në çdo hap, në dhe jashtë borës dhe në të gjitha temperaturat. Goma e kapjes së dimrit Stealth siguron tërheqje me fërkim të lartë për këmbë të sigurt në tokë të lëmuar dhe të akullt.