TERREX ADILETTE

EG5129

HIKING

Original price was: €50.00.Current price is: €25.00.

SKU: EG5129

Categories: , , , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Lëkurë sintetike

Të buta dhe të rehatshme janë këto papuqe adidas terrex, të cilat janë të përshtatshme për të gjitha terrenet. Ndjeni rehatinë dhe freskinë kudo shkoni.