TENSAUR K

EF1087

RUNNING

11.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike / Material sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Të përshtatshme për lojë dhe çfarëdo lëvizje qè bëhet këto atlete janë frymëzim për njerzit të cilët duan një ecje të lehtë dhe të shpejtë.