TEE DRESS

FM1069

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 92% / Material Elastik 8%

Energjia e freskët që sjell ky fustan dhe stili i rrugës janë të kombinuar në mënyrë perfekte. Kjo veshje ka një stil klasik sportiv, dhe përfundon me një anësore të ndarë.