TEE DRESS

IB8603

ORIGINALS

32.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 93% / Elastan:  7%

Komoditeti, së pari. Stili, gjithashtu i pari. Ky fustan i vogël adidas i juniors nuk bën asnjë kompromis me asnjërën, me një ndjesi super të butë, elastike dhe pamje që vështirë të humbasë. Logoja ikonike Trefoil ndez energji të egër me një printim të gjallë kafshësh. Thjesht shtoni atlete dhe jeni gati të kaloni ditën tuaj.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.