TEE DRESS

EC1872

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër i recikluar 100%

Energjia e freskët plotë luleqë sjell ky fustan dhe stili i rrugës janë të kombinuar në mënyrë perfekte. Kjo veshje ka një stil klasik sportiv, dhe përfundon me një anësore të ndarë.