TEE DRESS

EC0774

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 92% / Material elastik 8%

Energjia e freskët që sjell ky fustan dhe stili i rrugës janë të kombinuar në mënyrë perfekte. Kjo veshje ka një stil klasik sportiv, e ndarë mes dy ngjyrave duke krijuar harmonizim mes tyre.