TEE DRESS

EC0752

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 93% / Material elastik 7%

Energjia e freskët që sjell ky fustan dhe stili i rrugës janë të kombinuar në mënyrë perfekte. Kjo veshje ka një stil klasik sportiv, dhe përfundon me shenjën e adidas anash, duke e bërë stil më unifikues.