TEE DRESS

HK5202

ORIGINALS

49.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 93% / Elestan 7%

Thebe Magugu shkon përtej modës. Pas çdo pjese është një histori. Në bashkëpunim me markën e Afrikës së Jugut, ky fustan përdor një siluetë të njohur të adidas për të festuar optimizmin dhe vetë-shprehjen. Si? Nëpërmjet veprave artistike të ndritshme, të gëzueshme të frymëzuara nga një grua që kërcen.