TEE

H22744

ORIGINALS

35.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Sa më shumë ngjyra aq më mirë. Kjo gjë vlen edhe për Trefoils. Vesheni këtë maicë dhe kënaquni me ndjenjat e këndshme.