TEE

GD3806

ORIGINALS

28.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kjo bluzë është e frymëzuar nga vitet ’90. E bërë prej pambuku të butë dhe ofron një përshtatje të hijshme dhe të trupit. Një grafikë e vogël adidas në pjesën e përparme i jep pamje sportive.