TE LINEAR LOGO CREW

FK6130

TRAINING

45.00 36.00

SKU: FK6130

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 80% / Poliester 20%

Duks me pamje retro. E bërë nga një material i butë për veshje të përditshme dhe ofron një rehati të pabesueshme. Gjithashtu përmban edhe logon që i jep freski.