SWIFT RUN I

CG6924

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Të bëra për ecje të përditshme, këto atlete të thurura të foshnjave vijnë me një formë të hijshme dhe një ndjenjë të sigurt dhe fleksibël.