SUPERSTAR BOLD MT W

G58918

ORIGINALS

120.00 96.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë e trashë

Pjesa e poshtme: Gomë/ Lëkurë sintetike

Lindur në fushat e basketbollit në vitet ’70. Miratuar nga djemtë dhe vajzat e para në botë në vitet ’80. Superstar tani është një element kryesor i jetesës për të apasionuarit pas veshjeve në rrugë.  Vjen si atlete më e mbushur në pjesën e poshtme dhe e mbushur me gold kështu duke iu bërë të dalloheni për stil.