SUPERNOVA 2 W

HR0104

RUNNING

Original price was: €110.00.Current price is: €77.00.

Përmbajtja e produktit:

Kush thotë se vrapimi duhet të jetë i pakëndshëm? Këto atlete janë krijuar për t’ju ndihmuar të vraponi rehat çdo herë, në çdo terren. Nga një përzierje saktësisht e ekuilibruar e Bounce-it dhe rritjes së BOOST-it në pjesën e mesit te një ndërtim i ri , përjetoni rehati me çdo hap.